На Львівщині попрощалися з загиблим на війні артилеристом Вадимом Варавою

2235 0
Загинув з побратимами під час артилерійського обстрілу.
Фото: 20 хвилин Вінниця

Фото: 20 хвилин Вінниця

19 червня у Золочеві попрощалися зі старшим лейтенантом, артилеристом Вадимом Варавою. Військовослужбовець від початку повномасштабного вторгнення захищав країну від російських окупантів. Загинув під час артилерійського обстрілу на сході України. Про це повідомив міський голова Золочева Ігор Гриньків.

У Загиблого залишились батьки, дружина та діти.

Читайте також: Захищав Україну з 2014-го. На війні загинув 33-річний львів'янин Антон Гаврилов

34-річний лейтенант Вадим Варава народився у Дрездені (Німеччина). Після закінчення школи навчався у Національній академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного. 14 років служив Україні.

Як пише сайт «20 хвилин Вінниця», воїн герой служив у 8-у полку оперативного призначення Національної Гвардії України, який зокрема має й гаубичну самохідно-артилерійську батарею. Під час обстрілу, крім Вадима Варави загинули ще троє військовослужбовців з Вінниччини, де дислокується 8-й полк.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!