На Львівщині попрощаються з військовим медиком

5262 0
Капітан медичної служби загинув, ймовірно, внаслідок влучання ПТУР (ПТРК) в машину медслужби.
Фото умовне

Фото умовне

Війна забрала ще одне життя патріота. В понеділок, 1 травня, занигув житель Бартатова, військовий медик Тарас Миколайович Баран (01.10.1985 р.н.). Про це повідомили у Городоцькій територіальній громаді.

Капітан медичної служби загинув, ймовірно, внаслідок влучання ПТУР (ПТРК) в машину медслужби й отримав несумісні з життям поранення.

«Пустомитівська громада висловлює глибокі співчуття та слова підтримки рідним, близьким, колективу КНП Пустомитівської міської ради «Пустомитівська лікарня» та «Пустомити Пологовий» з приводу трагічної загибелі на війні лікаря акушер-гінеколога Тараса Миколайовича Барана», повідомляється на сторінці Пустомитівської територіальної громади.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!