На Львівщині працівники ТЦК працюватимуть на блокпостах

62980 0
Рада Оборони внесла зміни в склад контрольно-пропускних пунктів.
Умовне фото

Умовне фото

Станом на 26 квітня на Львівщині облаштовано сім внутрішніх блокпостів – це контрольно-пропускні пункти, де працюють правоохоронці, які проводять контрдиверсійні заходи. 

У коментарі  Tvoemisto.tv керівник апарату Львівської ОВА Тарас Грень повідомив, що згідно з рішенням Ради Оборони 25 квітня внесли зміни в склад контрольно-пропускних пунктів відтепер там працюватимуть два представника Національної поліції і два представника РТЦК і СП.

Читайте також: Міноборони повідомило основні зміни у законі про мобілізацію 

Однак таке збільшення чисельності не стосується прикордонних контрольно-пропускних пунктів, яких в області є сім.

Нагадаємо, закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний президентом України, вступить в дію вже з 18 травня. Детальніше про основні зміни, які стосуються як військовослужбовців, так і цивільних громадян України, читайте за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!