На Львівщині прогнозують похолодання до 14 градусів морозу

2991 0
Сніг можливий завтра у Карпатах, а через похолодання зміцниться ожеледиця на дорогах та тротуарах.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

12-14 січня у нічні години температура повітря в більшості областей України знизиться до 12-18 градусів морозу. Похолодання розпочнеться уже від завтра, 11 січня. Про це повідомляє синоптикиня Наталія Діденко.

Вітер буде переважно північний, рвучкий, некомфортний. Сніг можливий завтра у Карпатах, а через похолодання зміцниться ожеледиця на дорогах та тротуарах. Так, за даними Львівського гідрометцентру, завтра, 11 січня, буде хмарно з проясненнями, місцями невеликий сніг. На дорогах – ожеледиця, вітер північний, 5 – 10 м/с. Температура вночі коливатиметься від 4 до 9 градусів морозу, а вдень 1 – 6 морозу.

Читайте також: Дощова столиця України. Міфи і правда про львівську погоду

У середу, 12 січня, теж буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі становитиме 7 – 12 градусів морозу, вдень від -3 до -8.

13-14 січня на Львівщині не прогнозують істотних опадів, збережеться ожеледиця. Вітер – північно-західний з переходом на південно-західний, 7 – 12 м/с. Температура 13 січня вночі коливатиметься від -9 до -14° морозу, вдень 0 – 5° морозу. 14 січня вночі – -5 – -10° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!