На Львівщині проведуть Всеукраїнські змагання з веслування

2086 0
У Добротвір з’їдуться понад 250 спортсменів з 14 міст України.
Фото: Львівська ОДА

Фото: Львівська ОДА

15-16 липня у селищі Добротвір Кам’янка-Бузького району Львівщини, відбудуться Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное «Стрімкі човни».

Ці змагання розділені на чотири зони і крім Львівської області проводяться в Херсоні, Полтаві та Києві.

Читайте також: На Львівщині вперше в Україні пройде чемпіонат світу з авіамодельного спорту

У західній зоні «Стрімкі човни» зберуть понад 250 веслярів з Луцька, Ковеля, Новодністоровська, Івано-Франківська, Бурштина, Хмельницького, Волочиська, Тернополя, Шацька, Рівного, Дубно, Березного, а також вихованців чотирьох веслувальних спортивних шкіл Львівщини – СДЮШОР «Веслярик», ДЮСШ № 3 м. Львова, СДЮШОР № 1 та ДЮСШ «Добротвір».

За результатами цих зональних стартів визначаться команди-учасники фінальних Всеукраїнських змагань, що відбудуться в період з 27 по 30 липня 2017 року у місті Києві.

Змагання відбуватимуться на базі дитячо-юнацької спортивної школи «Добротвір» (вул. Озерна,4). Початок змагань о 9.00 год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!