На Львівщині ремонтують трасу Нижанковичі — Стрий. Фото

1615 0
Загальна вартість робіт становить 230 млн гривень.
Фото: прес-служба ЛОДА

Фото: прес-служба ЛОДА

Цього року на Львівщині відремонтують 25 км дороги загального користування державного значення Нижанковичі — Самбір — Дрогобич — Стрий. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

«Сьогодні завершили прокладання основи і нижнього шару асфальту на перших шести кілометрах. Роботи продовжуються, і до кінця травня ми плануємо завершити виконання усіх робіт, в тому числі і покриття верхнього шару асфальту на відтинку дороги протяжністю 11 кілометрів», — розповіла заступниця голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак. 

Упродовж року підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтрернешнл» планує розпушити дорожній одяг, влаштувати вирівнюючий шар із асфальтобетону, влаштувати верхній та вирівнюючий шар із ЩМА.

Читайте також: На Львівщині розпочали реомнт дороги Турка-Східниця

Нагадаємо, у серпні торік розпочали ремонт дороги Нижанковичі — Стрий. Перші роботи стартували на ділянці від міста Дрогобич до межі Дрогобицького районі. Загальна протяжність дороги становит 97,1 км, яку, згідно з тендером, мають відремонтувати за 230 млн гривень.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!