На Львівщині родині загиблого захисника вручили відзнаку «Золотий хрест»

887 0
Герой загинув на Харківщині.
ФОто: ЛЬвівська ОВА

ФОто: ЛЬвівська ОВА

Військовослужбовця Степана Лутчина посмертно нагородили нагрудним знаком «Золотий хрест» від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Воїн був родом з села Острів, що у Червоноградському районі. Проживав чоловік з дружиною та дітьми у місті Сокаль. З перших днів повномасштабного вторгнення Степан Лутчин разом із сином Владиславом пішли захищати Україну у складі 63-го окремого батальйону Сил територіальної оборони ЗСУ. 

Читайте також: Зеленський посмертно нагородив захисника зі Львівщини

Захисник загинув 5 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання на Харківщині. Нагороду дружині та дітям Степана Лутчина вручили голова Сокальської громади Сергій Касян та командир підрозділу 63 окремого батальйону ТрО Збройних Сил України Юрій Матвієв.

Нагадаємо, що п’ятьох військовослужбовців 103-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ нагородили за досягнення у службі.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!