На Львівщині російська ракета влучила в зенітно-ракетний комплекс

9890 0
Загалом по території України росіяни випустили вісім крилатих ракет.
Фото: defence-ua

Фото: defence-ua

Сьогодні, 2 серпня, близько 17.00 російські окупанти завдали ракетного удару з району Каспійського моря. Сім із восьми ракет збила протиповітряна оборона. Одна ракета влучила у зенітно-ракетний комплекс на Львівщині. Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ.

«Сім із восьми ракет було збито протиповітряною обороною Повітряних Сил ЗСУ. Шість ракет ліквідували зенітні ракетні війська і одну збито винищувачем авіації Повітряних Сил. Є одне влучання на Львівщині – уражено зенітний ракетний комплекс. Збитки та постраждалі уточнюються», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Львівщині пролунав вибух внаслідок ракетного удару

Як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, під час повітряної тривоги сталися два вибухи на території військового об'єкта у Червоноградському районі. Наразі масштаби руйнувань встановлюють. Станом на 20.45 постраждалих немає. 

Загалом по території України росіяни випустили вісім крилатих ракет типу Х-101 (Х-555) у напрямку центральних, південних та західних областей.

Нагадаємо, сьогодні, 2 серпня, на Львівщині було чути вибухи

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!