На Львівщині розгорнули 25 блокпостів

3130 0
17 блокпостів є у Львові та 8 – на основних під’їздах до області.
Фото: Національна гвардія України

Фото: Національна гвардія України

На Львівщині розгорнули 25 основних блокпостів. Про це під час сьогоднішнього брифінгу повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За його словами, з 25 блокпостів 17 – у Львові та 8 – на основних під’їздах до Львівської області. Інші блокпости, які люди встановили, намагаються реорганізувати і спростити рух.

Читайте також: Мешканців Львівщини закликають не встановлювати стихійні блокпости

Нагадаємо, що у Львові та громаді – при в’їзді та виїзді – з 26 лютого почали встановлювати блокпости. Про те, як записатися до лав Сил тероборони, читайте у матеріалі. При тому, мешканців Львівщини закликають не встановлювати самовільно стихійні блокпости. Якщо це робити неузгоджено, вони можуть заважати транспорту, який з гуманітарною допомогою їде до Києва, Житомира, Одеси, Вінниці та інших міст і сіл України, які зараз потребують підтримки.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!