На Львівщині розгорнули ізраїльський польовий шпиталь

2476 0
Медустанова надаватиме допомогу переселенцям, а також мешканцям Мостиської та сусідніх громад.

Польовий шпиталь «Блискуча зірка» розгорнули на Львівщині. Він працюватиме у спеціально облаштованих наметах. Пацієнтів прийматимуть ізраїльські медики. Про це повідомила Львівська ОДА. 

У шпиталі лікарі проводитимуть первинний огляд, а також діятиме окремий ковідний ізолятор. Якщо людина потребуватиме хірургічного втручання, спеціалісти з Ізраїлю зможуть оперувати у приміщеннях лікарні громади.

Читайте також: Як змінилася робота лікарень Львова та області під час війни

Для стаціонарного перебування хворих у шпиталі обладнали три палати: чоловічу, жіночу та дитячу. Щоб допомогти порозумітися з пацієнтами, на реєстрації працюватиме медик з місцевої лікарні, а ізраїльським колегам постійно допомагатиме черговий лікар.

Шпиталь пропрацює в Україні щонайменше місяць. Крім надання медичної допомоги, ізраїльські медики планують проводити навчання для лікарів громади та області, а також розглядають можливість онлайн-консультацій з ізраїльськими спеціалістами різних профілів.

Нагадаємо, що польовий шпиталь поблизу Львова розгорнули також і американські лікарі. Безкоштовну невідкладну, хірургічну медичну допомогу тут зможуть отримати вимушено переміщені особи або ті, хто постраждали від військового конфлікту. Також тут надаватимуть стаціонарні, амбулаторні послуги та послуги для жінок та дітей, включно з акушерством.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!