На Львівщині розпочали ремонт прикордонної дороги Нижанковичі – Стрий

4093 0
Сполучення веде до пункту пропуску з Польщею.
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

На автомобільній дорозі Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий розпочався капітальний ремонт. Протяжність дороги становить понад 40 кілометрів. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив голова Львівської обласної адміністрації Максим Козицький.

До розбудови цієї дороги долучився уряд Польщі, який виділив 19,5 млн євро кредитних коштів на реалізацію цього проєкту. 

Читайте також: Цього року на Львівщині капітально відремонтують дорогу Турка - Лопушанка

За рахунок цих коштів також планують відремонтувати 12 мостових переходів, зробити тротуари та освітлення. 

Читайте також: На Львівщині розпочали ремонт дороги Острів - Луки

Автодорога Нижанковичі – Самбір веде до облаштвування пункту пропуску, вартість будівництва якого становить 109 млн злотих. Роботи планують завершити за 4 роки.

Додамо, що минулого року у серпні розпочався ремонт прикордонної дороги Яворів – Грушів, на яку також виділила кредитні кошти Республіка Польща. Вони надали пільгове кредитування упродовж перши п'яти років. За умовами, 60% від суми мала оплатити також польська сторона.

Тендер на ремонт дороги виграли дві польські компанії. Автодорогу Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий ремонтуватиме компанія DROG-BUD Spolka z ograniczona odpowiedzialnoscia. 

Фото зі сторінки Максима Козицького


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!