Поліція розшукує 16-річну дівчину з Львівщини, яка поїхала з хлопцем в Одесу і зникла

10534 0
Прикмети: ріст – 150-155 см, середньої тілобудови, очі – карі, волосся – темно-русе, довге.
Фото: Червоноградський районний відділ поліції

Фото: Червоноградський районний відділ поліції

На Львівщині розшукують мешканку міста Радехова Червоноградського району Лідію Костів, 2006 року народження, яка 29 січня вийшла з дому та не повернулась. Її місце перебування невідоме, а мобільний телефон вимкнутий. Про це повідомили у Червоноградському районному відділі полції. 

Дівчина була одягнена у довге пальто чорного кольору, сірий шарф, чорні високі черевики, емні штани, мала при собі сумку чорного кольору, в соціальній мережі «Instagram» авторизована як «kostiv.ka». У поліції також повідомляють, що Лідія Костів перебуває зі своїм хлопцем 21-річним Романом Литвином у місті Одеса. 

Прикмети: ріст – 150-155 см, середньої тілобудови, очі – карі, волосся – темно-русе, довге. 

Червоноградський районний відділ поліції звертається до усіх, кому відома будь-яка інформація стосовно місця перебування безвісти зниклої Лідії Костів, і просить повідомляти за телефонами: 067 006 61 02, 068 201 58 06 або 102.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!