На Львівщині розшукують безвісти зниклу школярку з Рудків

2544 0
10 грудня зранку дівчина пішла з дому до школи – з того часу інформації про її місце перебування немає.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

Самбірський відділ поліції розшукує Віолетту Єрмілову, 2006 року народження, мешканку міста Рудки. Вона – учениця 9-го класу однієї з місцевих шкіл. Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 10 грудня зранку дівчина пішла з дому до школи – з того часу інформації про її місце перебування немає.

Прикмети дівчини: 14 років, зріст – 160 см, середньої статури, волосся русяве, довге. Була одягнена у сірий светр, сіру хутряну безрукавку, темно-синій плащ, чорні чоботи, на голові – біла шапка з помпоном. Може мати з собою наплічник бордового та помаранчевого кольорів.

Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити місце перебування школярки, просять зголоситись на оперативну лінію 102 або у Самбірський відділ поліції.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!