На Львівщині розшукують шахрая, який обманув більше 100 власників «євроблях». Фото

6214 0
Загальна сума збитків, завданих чоловіком, становить 7,5 мільйонів гривень.
фото: lviv.vgorode.ua

фото: lviv.vgorode.ua

Поліція Львівської області розшукує 37-річного псевдоброкера, який скоїв понад сто шахрайств щодо розмитнення авто. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП Львівської області.

Андрій Була є мешканцем Львівщини. Станом на 12 березня, до поліції надійшло 111 заяв від жителів Львівської, Рівненської, Тернопільської та Івано-Франківської областей щодо скоєння чоловіком шахрайських дій з розмитненням автомобілів. За інформацією Zaxid.net, від шахрайства чоловіка постраждали 250 власників автівок, а сума збитків становить понад 750 тисяч доларів.

Перші жертви шахрая звернулися до поліції ще наприкінці лютого. Усі потерпілі повідомили, що вони передали оригінали документів на автомобілі та від 2000 до 4000 доларів чоловіку, який видавав себе за митного брокера і обіцяв допомогти у розмитненні автівок. Загальна сума збитків – 7,5 мільйона гривень. У поліції також не виключають і нові звернення громадян.

Наразі чоловік переховується і всіх, кому відомо, де він може бути, просять зателефонувати на оперативну лінію 102.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!