На Львівщині розшукують водія, який скоїв смертельну ДТП та втік

25238 0
Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, прохання повідомити на лінію 102 або у підрозділ поліції.
Фото: 1NEWS.COM.UA

Фото: 1NEWS.COM.UA

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, прохання повідомити на оперативну лінію 102 або у найближчий підрозділ поліції.

На автодорозі між селами Русилів та Балучин Золочівського району на трапилася дорожньо-транспортна пригода. Як попередньо встановили правоохоронці, невідомий водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на 51-річну місцеву мешканку та поїхав з місця події.

Читайте також: Біля Львова освітлять кільце на Давидів

Аварія сталася вчора, 23 листопада, о 19.10. Внаслідок ДТП жінка від отриманих травм померла на місці події. За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановлюють особу водія, який скоїв ДТП, та місце місце розташування автомобіля. Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, прохання повідомити на оперативну лінію 102 або у найближчий підрозділ поліції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!