На Львівщині розширюють дорогу, яка веде до пункту пропуску Грушів – Будомєж

2490 0
Вартість робіт складає 36 млн грн.
Фото: Служба автомобільних доріг Львівщини

Фото: Служба автомобільних доріг Львівщини

На Львівщині на автомобільній дорозі Т-14-03 Грушів – Немирів тривають ремонтні роботи з метою розширення проїзної частини на під’їзді до пункту пропуску, повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Вартість робіт сягає 36 млн грн.

Читайте також: Кабмін виділить кошти на модернізацію і реконструкцію трьох пунктів пропуску на Львівщині

За словами керівника Служби автомобільних доріг у Львівській області Олега Берези, зараз шляховики влаштовують додаткову смугу руху, що дозволить суттєво розвантажити проїзд прикордонною дорогою у напрямку від міжнародного пункту пропуску Грушів – Будомєж.

Зокрема, на автомобільній дорозі уже влаштували підкюветний дренаж, уклали нижній шар асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім укріпленням основи на нововлаштованій додатковій смузі для руху транспорту та завершили укладати верхній шар асфальтобетонного дорожнього покриття на додатковій смузі руху.

Крім того, планують завершити земляні роботи, облаштувати прикромочні лотки для забезпечення водовідведення та опори для зовнішнього освітлення.

Читайте також: На трасі Львів – Радехів – Луцьк провалився міст. Фото

Щоб зберегти дорожнє покриття збудованої у попередні роки дороги, тут  зроблять тонкошарове покриття довжиною 3 км від контрольного пункту пропуску до кільцевої розв’язки, а також нанесуть горизонтальну дорожню розмітку, влаштують бар’єрне огородження та дорожні знаки.

За словами Олега Берези, уже вдалося повністю відремонтувати дорогу Мостиська – Краковець, а зараз завершують ремонт на дорозі Яворів – Грушів. Також розпочали ремонтні роботи на автошляху Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий, а на черзі Червоноград – Рава-Руська і КПП «Смільниця» – Старий Самбір.

Нагадаємо, цього року розпочнуть капітальний ремонт автомобільної дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка довжиною майже 43 км. Йдеться про анонсовану президентом України Дорогу Єдності М-30.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!