На Львівщині ще одне село могли закрити на карантин через Covid–19. Оновлено

19736 0
У селі Задвір’я Буського району розглядали можливість введення обмежень. Днем раніше на карантин закрили Давидів, що біля Львова.
Фото: Wikimapia.org

Фото: Wikimapia.org

Перший заступник голови Буської РДА Богдан Гринишин підписав розпорядження від 30 квітня «Про додаткові обмежувальні заходи, пов’язані із недопущенням поширення коронавірусної хвороби Covid–19 на території с. Задвір’я».

Читайте також: Від коронавірусної хвороби уже одужали 87 мешканців Львівщини

«Виконавчому комітету Задвір’янської сільської ради прийняти рішення щодо необхідності встановлення режиму обмеження в”їзду/виїзду в с. Задвір’я приватного транспорту, встановлення карантинних мобільних блокпостів та обмеження руху автотранспорту з вулиць місцевого значення», – йдеться у розпорядженні.

Голова Задвір’янської сільської ради Павло Юрдига повідомив, що у селі проводиться дезінфекція місць масового скупчення населення та роз’яснювальна робота з контактними особами щодо дотримання самоізоляції.

Читайте також: Головне питання або Чи достатньо захищені львівські медики від Сovid-19

Водночас, як повідомляє Буський медіапортал, у селі зареєстровано три випадки коронавірусної хвороби. Із 12 березня по 29 квітня до Буського району повернулися з-за кордону 553 осіб.

Як стало відомо, виконавчий комітет Задвір’янської сільської ради обговорив, але не проголосував за це рішення.


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!