На Львівщині ще у вісьмох осіб – підозра на коронавірус

1991 0
В області за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 240 людей.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Упродовж ночі і вранці у Львівській області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулася ще 8 осіб. Пацієнти з міста Львова, Борислава, а також Миколаєва. Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталія Тімко.

Читайте також: У транспорт і магазини – тільки у масках

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 52 особи.

На самоізоляції знаходяться 111 осіб. За увесь час виписано 77 пацієнтів. Стан усіх хворих середньої важкості або близький до задовільного. У 4-х пацієнтів наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулося 240 людей.За результатами тестів у 6 осіб грип. У 120 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Читайте також: Голова ЛОДА повідомив про перше в області видужання від коронавірусу

Станом на 31 березня на Львівщині з підозрою на коронавірус є 120 осіб. У п'яти пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус. Дві особи знаходяться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії. Одна пацієнтка одужала.

Зазначимо, що в Україні станом на 31 березня 549 людей заразилися коронавірусом.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!