На Львівщині сталася ДТП. Мама з двома доньками загинули

11621 0
Крім того, тілесні ушкодження отримали 15-річний пасажир легковика та водій вантажівки.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

Дорожньо-транспортна пригода сталася  середу, 10 травня, близько 19:40, на автодорозі «Київ-Чоп» біля села Розвадів Стрийського району. Водійка автомобіля «Volkswagen Touran», 42-річна мешканка Стрийського району, не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулася з вантажівкою «Renault» під керуванням 45-річного жителя Запоріжжя. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Від отриманих травм водійка легковика та двоє її доньок віком орієнтовно чотири і чотирнадцять років померли на місці події. Крім того, тілесні ушкодження отримали 15-річний пасажир легковика та водій вантажівки.

Читайте також: У Львові водій легковика скоїв наїзд на 17-річну дівчину на самокаті

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, що 9 травня, близько 18:30, до поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу залізничної станції «Рудне» Львівського району людина потрапила під поїзд.

Фото поліції Львівської області

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!