На Львівщині сталася ДТП з вантажівкою. Є постраждалі

1642 0
Аварія сталася на автодорозі «Київ-Чоп» в межах міста Буськ Золочівського району.
Фото умовне

Фото умовне

На автодорозі «Київ-Чоп» в межах міста Буськ Золочівського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії є двоє постраждалих, серед яких дитина.

Джерело: Поліція Львівської області

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись легковик «Рено Меган» та вантажний автомобіль «Вольво». Внаслідок зіткнення водійка легковика та її восьмирічна пасажирка отримали тілесні ушкодження та були доставлені у лікарню.

Наразі проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події. Слідчі відкрили кримінальне впровадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Винним у ДТП загрожує обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, що вночі о 00:15 год на вулиці Перемишлянській у місті Глиняни Львівського району сталася ДТП. Внаслідок аварії загинув 17-річний місцевий мешканець.

______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!