На Львівщині стався обвал в шахті: є загиблі. Доповнено

3737 0
Породою засипало двох чоловіків.
фото: portal.lviv.uа

фото: portal.lviv.uа

Сьогодні, 29 травня, близько 6:00 стався обвал породи на шахті «Лісова», що у селі Сілець Сокальського району на Львівщині. Про це повідомляє депутат ЛМР Ігор Зінкевич.

За його словами, оперативні служби виявили під завалами одного загиблого – чоловіка 1997 року народження. Під завалами шукають другого чоловіка, який, за інформацією працівників шахти, також потрапив під обвал. Це чоловік 1971 року народження.

На місці події присутня поліція та рятувальні служби. Як повідомили в прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області, працівники ДСНС моніторять ситуацію.

Як повідомили згодом у прес-службі ЛОДА, загинули обидва чоловіки. Це 22-річний Михайло Турко та 48-річний Михайло Павлик, в якого залишились троє дітей.

Також в ЛОДА додали, що усього в шахті на час обвалу були 69 гірників, 21 з яких пеербував на аварійній ділянці.

Зазначимо, у березні стався обвал породи на ще одній шахті ДП «Львіввугілля» – «Надія», що також у селі Сілець на Сокальщині. Тоді загинув один гірник.

Нагадаємо, у березні 2017 року стався вибух на шахті «Степова», тоді загинули 10 гірників.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!