На Львівщині стрімко знижується захворюваність на Covid-19

1150 0
За тиждень на Львівщині провели 3 801 дослідження, із них 698 позитивних.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

За останній тиждень, з 17 та 23 жовтня, показники захворюваності на коронавірус свідчать про те, що хвороба на Львівщині стрімко йде на спад. Про це повідомила керівниця Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України Наталія Іванченко.

Так, за тиждень на Львівщині провели 3 801 дослідження, із них 698 позитивних. При цьому попереднього тижня таких було понад тисячу. Також з 17 по 23 жовтня зафіксували п’ять летальних випадків унаслідок коронавірусу. 240 людей перебувають ще на стаціонарному лікуванні. 

Читайте також: Де у Львові можна вакцинуватись від коронавірусу. Перелік локацій

За весь період у Львівській області підвердили 323 001 випадок коронавірусної інфекції. Covid-19 забрав життя  6 804 людей. Одужали 309 862 мешканці.

Нагадаємо, про те, чи посилюватимуть карантин на Львівщині, у якому віці зараз найчастіше хворіють на Covid-19, чи змінилися симптоми та які вакцини є в наявності у області читайте у матеріалі.

Ольга Коваль

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!