На Львівщині створять новий осередок Пласту

724 0
Нежитлову будівлю площею 256 кв.м, де раніше була аптека, передадуть для станиці Пласту.
Фото: Львівська облрада

Фото: Львівська облрада

У Дашаві, що у Стрийському районі, створять новий осередок Пласту. Про це повідомила пресслужба Львівської облради. 

«У цьому приміщенні раніше була аптека. Втім зараз охочих взяти його в оренду не було. Місцева громада спільно з місцевою парохією й нашим комунальним обласним Пластовим центром готова привести будівлю до ладу і зробити у ньому хороший молодіжний простір для навколишніх громад Стрийщини», – пояснив заступник голови комісії з питань комунального майна ЛОР Ростислав Добош.

Йдеться про нежитлову будівлю площею 256 кв.м. Там планують облаштувати центр для пластунів округи Стрия, Моршина, Жидачева та Дашави й проводити вишколи та дотаборові заняття. 

Нагадаємо, що нещодавно Tvoemisto.tv розповідало, чим зараз займається національна скаутська організація Пласт, як туди потрапити і як стати її волонтером.

Володимир Федорович

 __________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!