На Львівщині судитимуть осіб, які нелегально виготовляли пальне

726 0
У осіб вилучили понад 20 тонн нафтопродуктів та 8 тонн нафти, а також іншу техніку.
Фото умовне

Фото умовне

На Львівщині до суду скерували обвинувачення щодо групи з 5 осіб, які впродовж жовтня 2022 - квітня 2023 року виготовляли пальне без відповідної ліцензії. Фальсифікат планували продавати на АЗС у Львівській області. Про це повідомила пресслужба Бюро економічної безпеки. 

«Правоохоронці вилучили понад 20 тонн нафтопродуктів та майже 8 тонн нафти, а також резервуари, технологічні насоси, трубопроводи, установки нагрівання та допоміжне обладнання. На вилучене майно вартістю понад 2 млн грн було накладено арешт», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Троє військових, які крали пальне із військової частини на Львівщині, отримали вирок

Наразі групі повідомили про підозру за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст. 28 (Вчинення кримінального правопорушення групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), ч.1 та ч.2 ст. 204 КК (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) України. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Нагадаємо, 30 листопада, ДБР затримало головного інспектора управління протидії митним правопорушенням та контрабанді Львівської митниці Сергія Бутова на хабарі 16 тисяч доларів.

Володимир Федорович

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!