На Львівщині цього року відремонтують міст на Великому транзитному кільці

7760 0
Міст дозволить суттєво розвантажити кільцеву дорогу Львова та його вуличну мережу.
Фото: Скрін із відео

Фото: Скрін із відео

На Львівщині планують перебудувати міст через річку Стара у селі Повітно на дорозі Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка. Ремонт моста на Великому транзитному кільці завершать цього року, повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: На Львівщині відремонтують дорогу Золочів – Красне

Наразі на місці є забетонована проїзна частина переправи та проводять роботи з армування тротуарів для подальшого їх бетонування.

Зараз уже відремонтували ділянку дороги від Миколаєва до Повітно, що вже забезпечує належний проїзд транспорту між магістральними трасами М-06 Київ – Чоп та М-11 Львів – Шегині. До кінця року завершать роботи на ділянці Городок – Повітно у напрямку ще однієї магістралі, а саме М-10 Львів – Краковець.

У планах влаштувати гідроізоляцію на проїзній частині моста, дренажну систему, пофарбувати елементи споруди, забезпечити водовідведення з моста.

Читайте також: На Львівщині завершують ремонт дороги Миколаїв – Бібрка. Фото

Загалом, на автомобільній дорозі Т-14-25 вже відремонтували три мостові переходи у селі Вербіж, Ричагів та Бучали, а також завершують реконструкцію моста через річку Желдець поблизу села Воля-Жовтанецька.

Ремонтно-будівельні роботи на мостовому переході проводять в рамках реалізації президентської програми Велике будівництво. Ремонт здійснює ТзОВ «Волинська містобудівельна компанія».

За амбітним планом Укравтодору у 2021 році заплановано провести ремонтні роботи на 56 мостах. Станом на зараз 14 мостів вже у роботі.

Нагадаємо, автошлях Т-14-25 є частиною Великого транзитного кільця навколо Львова, що має велике значення для області. Оскільки дозволить суттєво розвантажити кільцеву дорогу Львова та його вуличну мережу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!