На Львівщині цього тижня прогнозують мороз та сніг

4502 0
Завтра дощитиме, а вже в середу можливий мокрий сніг.
Ілюстративне фото: rozhyshche.rayon.in.ua

Ілюстративне фото: rozhyshche.rayon.in.ua

Завтра, 12 жовтня, у Львові та на Львівщині буде хмарно з проясненнями. Часом невеликий дощ. Вночі та вранці слабкий туман, повідомляє Львівський гідрометцентр.

Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі у Львівській області становитиме 0-5 градусів тепла, а вдень 7-12 градусів тепла. По Львову температура вночі буде 1-3 градусів тепла, а вдень 10-12 градусів.

Також передбачається погіршення видимості в тумані та дощі 500-1000 м.

Читайте також: Сьогодні львів'янам почнуть подавати тепло

Погоду визначатиме улоговина від циклону над Балтійським морем та проходження атмосферних фронтів з заходу.

А ось у середу та четвер, 13 та 14 жовтня, буде хмарно з проясненнями. Часом невеликий дощ, в горах подекуди з мокрим снігом.

Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 1 градусу морозу до 4 тепла, вдень 5-10 градусів тепла.

У наступні дні, 15-16 жовтня буде істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла, вдень 7 – 12 градусів тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!