На Львівщині тимчасово відклали ремонт дороги, про яку священик зняв кліп

11264 0
Для продовження ремонту немає фінансування.
ілюстративне фото: Курс

ілюстративне фото: Курс

На Львівщині тимчасово відклали ремонт дороги місцевого значення Мшанець – Стрілки, про яку священник зняв кліп. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА Роман Кокотайло.

«На жаль, Старосамбірська районна рада та адміністрація подали інші пропозиції на фінансування. Ця дорога не ввійшла в їхній перелік. Тому ми поки що чекаємо фінансування з обласного бюджету, якщо, звичайно, таке буде», – каже він.

Читайте також: На Львівщині розпочали ремонт траси Рава-Руська – Судова Вишня

Нагадаємо, що у березні 2019 року у мережі опублікували відео-кавер на популярну пісню гурту Kazka, аби привернути увагу до аварійної дороги місцевого значення Мшанець – Стрілки, що у Старосамбірському районі. Протяжність усієї дороги становить 19 км, 16 із яких – з гравійним покриттям. Як розповів тоді в коментарі Tvoemisto.tv Роман Кокотайло, у 2016 році відремонтували один кілометр асфальтованої частини, торік оновили ще 1,1 км, у 2019 році планували продовжити ремонт. За його словами, щоб відремонтувати всю дорогу Мшанець – Стрілки, необхідно близько 60 млн гривень за умови, що буде один шар асфальтобетонного покриття.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!