На Львівщині у ресторані отруїлися відвідувачі

3078 0
Зі слів хворих, 8 грудня вони святкували день народження в ресторані Ret.
Фото: pravda.lutsk.ua

Фото: pravda.lutsk.ua

У Бориславі, що на Львівщині, десятеро людей отруїлися, коли святкували там день народження. Про це повідомили у Львівському обласному лабораторному центрі МОЗ.

Хворих госпіталізували у Центральну міську лікарню Борислава. Зі слів хворих, 8 грудня вони святкували день народження в ресторані Rat.

Усі потерпілі скаржились на температуру 38-39, загальну слабкість, блювоту та пронос. Стан усіх хворих середньої важкості. 

На дні народженні гості вживали сало з м’ясом і часником (кульки), рибу тушковану з овочами, салат з квасолею, болгарським перцем та сухарями заправлений олією, червоною та білою рибою, червоною ікрою, борщ червоний та пиріжки з м’ясом, шашлик, ковбасу домашня, кров’янка, смажені ковбаски, піцу, салат «Цезар», ребра свинячі з картоплею і овочами гриль, домашній торт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!