На Львівщині у суботу проведуть в останню дорогу 6 загиблих захисників. Що про них відомо

7144 0
Бійці загинули, захищаючи Україну від російської армії.
Фото умовне

Фото умовне

У суботу, 14 жовтня, Львівська область попрощається з шістьма загиблими Героями. Про це розповіли у Львівській обласній військовій адміністрації.

Віталій Казаков

Народився за кордоном. Впродовж свого життя проживав у різних населених пунктах України: у селі Миропілля і містах Канів та Корсунь-Шевченківський Черкаської області, у столиці та поблизу Борисполя. Від початку повномасштабного вторгнення рф боронив державу на південному напрямку фронту на посаді стрільця-снайпера 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Воїн зростав без батьків. Із рідних у нього нікого не залишилося.

Юрій Петрів

Уродженець міста Нетішин, Хмельницької області. У середині 2000-х років закінчив колишній Львівський інститут економіки і туризму. Протягом 2015-2016 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі 39-го окремого мотопіхотного батальйону «Дніпро-2».

Від початку повномасштабного вторгнення став до лав 67-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Боронив державу на північному та східному напрямках фронту. У воїна залишилися мама, дружина, 8-річна донька та брат.

Володимир Ольшанецький

Житель міста Городок. Захищав Україну від ворога у східному напрямку. Загинув 6 вересня 2023 року на Луганщині під час виконання бойового завдання. У захисника залишились мама, дружина, син,  дочка, брат та сестра.

Богдан Пилип

Уродженець с. Волиця, Шегинівської громади. Молодший сержант військової частини А4007.

Загинув 9 жовтня 2023 року під час виконання службових обовʼязків в н.п Желанне  Покровського району Донецької області.

Марʼян Батюк

Житель села Ясениця-Сільна, Бориславської громади. До лав Збройних Сил України вступив у травні 2023 року. Загинув 10 жовтня поблизу н.п. Макіївка Луганської області під час штурмових дій. У воїна залишились мама, тато, брат з дружиною.

Володимир Букартик

Житель села Твіржа, Мостиської громади. Солдат військової частини А3715.

Загинув внаслідок отриманих поранень під час штурмових дій в районі Макіївки Луганської області.

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!