На Львівщині заступниця директора з виховної роботи вдарила учня

4817 0
Конфлікт стався між вчителькою та учнем 6-го класу.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

У селі Потелич, що у Жовківському районі, вчителька у школі вдарила учня. Відео інциденту зняли на відео однокласники і опублікували в мережі. Як повідомляє Жовківська районна державна адміністрація, конфлікт стався 3 грудня між заступницею директора школи з виховної роботи та учнем 6-А класу.

Читайте також: За булінг у школі поліція тепер братиме на облік

«Вчитель не сконтролювала своїх емоцій на грубе звернення учня до себе і допустила неправомірні дії, застосувавши фізичну силу», – йдеться у повідомленні.

Про інцидент уже повідомили у Жовківське відділення поліції, Львівську ОДА і Департамент освіти Львівської облдержадміністрації.

 

«Даний випадок є не припустимим, оскільки це є школа, де мають навчати дітей не тільки знань, але й правил поведінки, етики та й деонтології. Про результати роботи комісії буде повідомлено додатково», – зазначили у Жовківській райдержадміністрації.

Поліція проводить за цим фактом перевірку.

Читайте також: Булінг у львівських школах: що з цим робити?

Нагадаємо, в Україні ввели штрафи за булінг у школах та дитсадках ще у 2018 р. За цькування неповнолітнього передбачено штраф у розмірі від 850 грн до 1700 грн або громадські роботи від 20 до 40 годин. За такі ж дії, які вчинить група осіб або одна особа повторно впродовж року каратимуть штрафом від 1700 грн до 3400 грн або громадськими роботами від 40 до 60 годин. За булінг, вчинений малолітніми або неповнолітніми особами віком від 14 до 16 років, відповідають батьки кривдника.

Відео: VARTA1


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!