На Львівщині від коронавірусу помер водій швидкої

19755 0
Мар’яна Сидора у важкому стані шпиталізували до Львівського регіонального фтизіопульмонологічного центру, де, попри лікування, він помер.
Фото: ЛОЦЕМД

Фото: ЛОЦЕМД

На Львівщині від коронавірусу помер водій швидкої Мар’ян Сидор. Про це повідомили у Львівському обласному центрі екстренної медичної допомоги та медицини катастроф.

На 5-й підстанції львівської швидкої допомоги він пропрацював 30 років. Мар’яна Сидора у важкому стані шпиталізували до Львівського регіонального фтизіопульмонологічного центру, де, попри лікування, він помер.

Нагадаємо, що Львівщина лідирує серед областей за кількістю хворих, а також у області лікарні, де лікують хворих на коронавірус, заповнені на 52,81%. Тож на Львівщині почали розгортати лікарні другої хвилі. Після запуску лікарень «другої хвилі» медзаклади області зможуть прийняти до 3,5 тисяч пацієнтів. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!