На Львівщині відкрили меморіальні дошки двом загиблим Героям

1457 0
На Стрийщині у селі Баня Лисовицька та Моршині відкрили меморіальні дошки.
Фото: Стрийська РДА

Фото: Стрийська РДА

На Стрийщині у селі Баня Лисовицька та Моршині відкрили меморіальні дошки загиблим воїнам. Михайло-Юрій Бурій та Ярослав Борис – випускники Лисовицької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – ліцею, Анатолій Фалач і Костянтин Малецький навчалися у середній загальноосвітній школі-ліцеї Моршина. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Інші головні події минулої доби на Львівщині:

Повітряна тривога. Доба в області минула без повітряних тривог.

Нагороження військових. У Стрийському районі орденами «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагородили Володимира Шинкаря, Євгена Магомету, Михайла Мандзяка та Дмитра Форостину. У Львівському районі рідним 18 полеглих воїнів вручили ордени «За мужність» ІІІ ступеня та орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Читайте також: Біля Львова демонтували ще два радянські пам'ятники

Освіта. На Львівщині впроваджують єдине електронне освітнє середовище в системі професійної освіти.

Сільське господарство. Аграрії Львівщини можуть отримати кредит до 90 мільйонів гривень завдяки державній програмі «Доступні кредити 5-7-9».

Читайте також: На Львівщині військового нагородили медаллю «За військову службу України»

Благодійність.  У Дрогобичі провели благодійний захід на підтримку ЗСУ – «Сила в єднанні», а також благодійний ярмарок. Зібрали понад 50 тисяч гривень для воїнів, зокрема бійців 67 окремого батальйону.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!