На Львівщині відкрили ще один сервісний центр МВС. Адреса

6527 0
Цього тижня у Львівській області розпочав свою роботу територіальний сервісний центр 4648, який знаходиться у Старому Самборі. Відтак, на Львівщині тепер діють вісім сервісних центрів МВС.

Як зазначив Олександр Плашовецький, в.о. директора регіонального сервісного центру МВС у Львівській області, минулого тижня у тестовому режимі запрацював територіальний сервісний центр 4648 у Старому Самборі. Впродовж декількох днів його роботу було налагоджено і тепер він працює на повну силу.

Зазначимо, що територіальні сервісні центри працюють у режимі єдиного вікна, тобто послуги можна отримати незалежно від місця проживання.

«Хочу наголосити, що ми відкриті до діалогу та співпраці, і у випадку, якщо клієнти центру побачать якісь недоліки або ж матимуть пропозиції стосовно діяльності установи, вони можуть звертатись до керівника даного сервісного центру, яким, став Василь Євгенович Солтис, або ж телефонувати на гарячу лінію за номером: 255-62- 72/74»,- зазначив Олександр Плашовецький, в.о. директора регіонального сервісного центру МВС у Львівській області

Тепер у Львівській області діють вісім територіальних сервісних центрів, які знаходяться за адресами:

ТСЦ 4641 м. Львів, вул. Д. Апостола, 11

ТСЦ 4642 м. Дрогобич, вул. Трускавецька, 64

ТСЦ 4643 м. Золочів, вул. Львівська, 50

ТСЦ 4644 м. Самбір, вул. Східна, 216

ТСЦ 4645 м. Стрий, вул. Коссака, 11

ТСЦ 4646 м. Червоноград, вул. Козацька, 2

ТСЦ 4647 м. Новояворівськ, вул. Зелена, 3

ТСЦ 4648 Старосамбірський р-н с. Стрільбичі, вул. Яблунева,1

З графіком роботи регіонального сервісного центру МВС у Львові можна ознайомитись за посиланням

Читайте також: У сервісних центрах МВС Львова запрацювала електронна черга

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!