На Львівщині відкрили українсько-турецьке підприємство

4415 0
28 березня в Бориславі відкрили нове підприємство з деревообробки "Вудкрафт Трейдінг".
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Виготовлену продукцію будуть експортувати в Польщу, Румунію, Чехію, Словаччину та Італію. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Читайте також: Tesla може збудувати в Україні завод

Як розповів керівник "Вудкрафт Трейдінг" Тарас Колесников, на підприємстві працюють 16 працівників, заробітна плата складатиме 4 тисячі гривень, а зі збільшенням працівників, і, відповідно, продукції – складатиме 6 тисяч. Також туди вже завезли з Туреччини нове обладнання з автоматизованим процесом виробництва, до прикладу – лінія з розпилювання деревини. Це дозволить переробляти 100 метрів кубічних сировини у зміну.

Штат працівників планують розширити до 35 осіб в деревообробному цеху і 5-ти осіб для роботи на  пилозаточному обладнанні. А з часом збираються розширити коло до 100 працівників.

Читайте також: Німці хочуть збудувати завод на Львівщині, де працевлаштують 2000 людей

Також, в іншій будівлі створять сушильне виробництво, куплять обладнання з виробництва меблевих щитів і лінію із виготовлення паливних брикетів, яка дозволить максимально використати відходи.

"У минулому році на Львівщині відкрили понад 50 нових підприємств та створили відповідно близько 12 тисяч робочих місць. Цю позитивну динаміку спостерігаємо і на сьогодні. Зокрема, і у деревообробній галузі, яка є однією з ключових для Львівщини. Відтак, майже кожного тижня на території області розпочинає роботу нове підприємство. Це свідчить про те, що Львівщина є інвестиційно привабливим та безпечним регіоном для започаткування та розвитку бізнесу", - розповів перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!