На Львівщині відновили комендантську годину у Великодню ніч

4734 0
Рішення ухвалили через нові розвіддані та інформацію про роботу диверсійних груп.

На Львівщині у Великодню ніч відновили комендантську годину, з 23:00 23 квітня до 05:00 24 квітня. Таке рішення у Львівській ОВА ухвалили через наявність нових розвідданих, а також інформації про можливу діяльність диверсійних груп на території області, повідомив голова ЛОВА Максим Козицький.

Надалі щодня комендантська година триватиме з 23:00 до 05:00. З його слів, церковне керівництво області солідарне з цим рішенням. В усіх храмах Львівщини нічні Богослужіння переносять на вранішні години.

Читайте також: Патрулювання під час богослужінь і традиційні святкування. Як у Львові відзначатимуть Великдень

«На жаль, у ворога нема такого поняття, як велике релігійне свято. Він озвірів настільки, що не розуміє, що таке Великдень. Тому у ці світлі дні є велика загроза провокацій», – написав Максим Козицький.

Мешканців просять у разі виявлення підозрілих літаючих об‘єктів, повідомляти про них через чат-бота у телеграмі «Щось летить». Якщо помітили інші підозрілі об‘єкти або людей – телефонуйте у поліцію за номером 102.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!