На Львівщині відремонтували ділянку дороги Лани Соколівські-Малі Дідушичі

1107 0
Дорожники влаштували 1,4 км нового асфальтобетонного покриття.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На Стрийщині відремонтували ділянку автомобільної дороги C141834 Лани Соколівські-Малі Дідушичі, яка розташована в межах населеного пункту Малі Дідушичі. Загалом дорожники влаштували 1,4 км нового асфальтобетонного покриття. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Інші головні події минулої доби на Львівщині:

Медицина. У селі Деревня Львівського району відкрили амбулаторію після реконструкції старого приміщення. Медичні послуги будуть доступні для близько двох тисяч жителів Деревні та Куляви. Проєкт втілили коштом державного бюджету у співфінансуванні з бюджету Жовківської міської ради.

Діти з Херсону. Для 20 дітей з числа ВПО із Харкова провели туристично-оздоровчу поїздку в межах ініціативи Львівської ОВА «Літо без тривог». Вони сходили в гори, взяли участь у майстер-класах, розважальних заходах та заняттях спортом на свіжому повітрі. 

Допомога ЗСУ. ГО «Автомайдан Червоноград» передала нашим воїнам на фронт два позашляховики, легковий автомобіль і бус, а також гуманітарну допомогу та пакунки від рідних. Від наших оборонців привезуть авто, яке потребує ремонту.

Спорт. На Золочівщині триває благодійний чемпіонат з футболу на підтримку ЗСУ. Матчі чемпіонату проходять у трьох лігах. У змаганнях беруть участь 23 команди.

Інклюзивна творчість. У Новояворівську відбувся V Всеукраїнський фестиваль творчості людей з інвалідністю «Політ з одним крилом». Участь взяли близько 100 осіб з різних куточків України.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!