Відремонтували одну з найнебезпечніших ділянок дороги Львів-Тернопіль

4588 1
Під час травневих свят дорожники завершили роботи з ремонту однієї із найбільш зруйнованих ділянок автомобільної дороги Н-02 Львів – Тернопіль.
ілюстративне фото: lifedon.com.ua

ілюстративне фото: lifedon.com.ua

Тепер водії та перевізники долатимуть шлях від м. Винники до с. Словіта  комфортніше, інформує Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: Які дороги Львівщини ремонтуватимуть цьогоріч в першу чергу. Перелік

«Станом на 3-тє травня на ділянці  км  11+257 - 67+000 автомобільної дороги Н-02 Львів-Тернопіль проведено роботи з відновлення профілю щебеневої основи, холодного фрезерування існуючого асфальтобетонного покриття протяжністю 19 км, влаштування ЩПС (щебенево-піщаної суміші) –  11,4 км, розпушування – 1,5 км, влаштування 12,5 км вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття. Ведуться роботи із водовідведення та укріплення узбіч», – йдеться у повідомленні.

Окрім того, проводяться роботи з ремонту ділянки від с. Якторів  до м. Золочів автодороги Львів-Тернопіль. Анонсують, що цього року дорога Львів-Тернопіль буде повністю відремонтована в межах Львівської області. Виконавцем робіт є підрядна організація ТзОВ  «Автомагістраль-Південь».

Читайте також: Цьогоріч завершать ремонт дороги Львів – Тернопіль

Служба автомобільних доріг у Львівській області приносить вибачення водіям за тимчасові незручності.


Читайте також:
4 Травня, 2017 13:53
Тарас Ідіоти! Найнебезпечнішою якраз і є ще невідремонтована частина - від Словіти до самого Золочева (там дороги як такої ВЗАГАЛІ немає). Хто вам замовляє і скільки копійок платить, щоб ви такі тексти вставляли?!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!