На Львівщині відремонтують дорогу від Самбора до Борислава

3662 0
Служба автомобільних доріг у Львівській області уклала договір на 308,4 млн грн.
фото: zpi.com.ua

фото: zpi.com.ua

ТОВ «Онур конструкціон інтернешнл» до кінця року відремонтує 31 км дороги від Самбора до Борислава, повідомляє «Наші гроші. Львів».

Загалом на ремонт дороги Т-14-15 Мостиська – Самбір – Борислав виділили 308,4 млн грн. Середня вартість ремонту за один кілометр – 9,9 мільйони. На зарплати «Онур» витратить понад 1,85 млн грн, а прибуток становитиме майже 390 тисяч.

Читайте також: Львів’янам пропонують допомогти побудувати Північну об’їзну міста. Як долучитися

У торгах також брали участь ТОВ «Автомагістраль-Південь», кінцева пропозиція яких була на 100 тисяч дорожчою за пропозицію «Онуру», та ПП «Полтавабудцентр», яке не допустили до аукціону.

Довідка: ТОВ «Онур» зареєстроване у Києві. Власниками підприємства є громадяни Туреччини Онур та Ісхан Четінджевіз (99,77%), а також львів’янин Олег Фаріон (0,23%).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!