На Львівщині відремонтують дорогу за 83 млн гривень

2691 0
Служба автомобільних доріг у Львівській області уклала договір на поточний середній ремонт автодороги державного значення Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка – Бузька – Бібрка.
фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Договір уклали з приватним підприємством «Рома» за 83,17 млн грн грн. Про це повідомляє lviv.nashigroshi.org.

Ремонт проводитимуть до кінця 2017-го року. Загалом відремонтують 17 км доріг, відтак вартість ремонту 1 км становитиме 4,92 млн грн. У структурі витрат заявлено прибуток підприємства у сумі 187,2 тис. грн, а заробітна плата працівників складатиме 948,19 тис. грн.

Участь у торгах, окрім переможця, взяли ТОВ «Онур Конструктіон Інтернешнл» та ТОВ «Автомагістраль-Південь», які запропонували ціну у 88,71 та 88,79 млн грн відповідно.

Читайте також: Відремонтують частину траси Львів-Пустомити-Меденичі: очікувана вартість

Пропозиції ТОВ «Торі-Буд» з Луганської області були відхилені замовником через те, що підприємство не подало у складі пропозиції підтверджень про безперебійне постачання асфальтобетону від виробника суміші у Львівській області, а також не подало інформації про «наявність (відсутність) антикорупційної програми чи наявність уповноваженого з реалізації антикорупційної програми».

Фірма оскаржила таке рішення тендерного комітету. У своїй скарзі стверджувалось, що відхилення неправомірне, оскільки договір про постачання асфальту у поданих документах був. А щодо «антикорупційної програми», то згідно із скаргою «Торі-Буд», жоден із учасників не подав такого документу. Щоправда, скаргу так і не розглянули, оскільки, згідно з законодавством, для розгляду скарги Антимонопольним комітетом України скаржник повинен заплатити 5 тис. грн, а «Торі-буд» цього не зробило.

Власником та директором ПП «Рома» є депутат Львівської обласної ради від БПП «Солідарність», мешканець міста Рава-Руська Роман Демчина.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!