На Львівщині будують нову кільцеву розв’язку. Фото

28286 0
Крім збільшення пропускної здатності, кільцева розв’язка дозволить значно підвищити рівень безпеки дорожнього руху.
фото: служба автомобільних доріг львівщини

фото: служба автомобільних доріг львівщини

У межах реконструкції автомобільної дороги Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка на перехресті доріг Крижова – Городок та Н-13 Львів – Самбір – Ужгород будують кільцеву розв’язку. Про це повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг Львівської області.

За словами керівника Служби Олега Берези, на відремонтованій дорозі Т-14-25 суттєво збільшиться інтенсивність руху транспорту і це призведе до утворення заторів на перехресті доріг, а нині для підвищення пропускної здатності «жвавих» перехресть, все частіше застосовують переобладнання їх у розв’язки з круговим рухом.

Читайте також: Естакади та шумовідбивні екрани. Якою буде північна об’їзна Львова

Незважаючи на те, що кругова траєкторія знижує швидкість руху, загальна тривалість проїзду через перехрестя скорочується. Крім цього, кільцева розв’язка дозволить значно підвищити рівень безпеки дорожнього руху.

Наразі на ділянці розширюють проїзну частину. Роботи виконує підрядна організація ТОВ «Автомагістраль – Південь» у межах державного інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області» на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Додамо, що на ці роботи у державному дорожньому фонді на трасу Н-13 Львів – Самбір – Ужгород заклали 159 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!