На Львівщині внаслідок ДТП травмувалась 3-річна дитина

2089 0
Водійка з дитиною врізалась в бетонну огорожу.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 вересня, близько 23.00, у селі Чишки Львівського району. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Водійка автомобіля «Chevrolet Cruze», 35-річна мешканка міста Новояворівськ, не впоралася з керуванням, виїхала за межі проїзної частини та врізалась в бетонну огорожу. 

Внаслідок ДТП водійка, а також пасажири «Chevrolet Cruze», 32-річний чоловік та їхня 3-річна донька, усі мешканці Новояворівська, отримали травми різної важкості та були госпіталізовані.

Читайте також: Від початку року понад 300 дітей постраждали в ДТП на Львівщині

Нагадаємо, що на останніх 8 місяців на Львівщині зросла кількість ДТП за участю мототранспорту. Наразі цей показник вже більший, аніж минулоріч. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

ТЕГИ: ДТП, поліція

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!