На Львівщині внаслідок вибуху газу чоловік отримав опіки всього тіла

2188 0
Будинок також зазнав серйозних пошкоджень.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

У м. Стебник, що на Львівщині внаслідок вибуху газу чоловік отримав опіки всього тіла. Також є загроза руйнування будинку, його стіни та підлога зазнали серйозних пошкоджень. 

Джерело: ДСНС

«На момент прибуття вогнеборців до місця події, з’ясувалось, що в будинку знаходився власник, якого з опіками всього тіла госпіталізовано в Дрогобицьку міську лікарню №1. Також виникла пожежа в одній з кімнат будинку», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: В підвалі будинку на Львівщині через гниття картоплі загинуло четверо людей

На місці подій працюють відповідні служби, аби з'ясувати, що сталося, та встановити можливі причини вибуху газу, який призвів до руйнування будинку та травмування людини.

Нагадаємо, що у Рясному на вул. Шевченка, 372 трапилась пожежа.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!