На Львівщині водій наїхав на 14-річну дівчину на пішохідному переході

1642 0
Її госпіталізували до лікарні.
фото: поліція львівської області

фото: поліція львівської області

На вулиці Самбірській у місті Рудки на Львівщині водій автомобіля «Шкода Фабія», 34-річний мешканець Самбірського району, на нерегульованому пішохідному переході наїхав на 14-річну місцеву мешканку. Це трапилося 28 квітня, близько 19.20, повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Унаслідок ДТП неповнолітня отримала травми різної важкості. Її госпіталізували до лікарні.

Читайте також: Львів'янка загинула в ДТП у черзі на перетин кордону

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) ККУ. Санкція статті передбачає покарання: обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!