На Львівщині вперше в Україні проведуть онлайн-турнір з художньої гімнастики

1674 0
Уже завтра вранці судді визначаться з переможцями у кожній категорії.
фото: facebook.com/evgeny.kraws

фото: facebook.com/evgeny.kraws

Цими вихідними, 27-28 червня, один із спортивних клубів проведе онлайн-турнір «Bagira Online Cup 2020». У турнірі візьмуть участь 120 гімнасток з 7 країн. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

«Наразі в Україні такі турніри ще не проводили. У травні дещо схоже організовували в Іспанії, ми запозичили деякі елементи формату та адаптували його під наші реалії», — каже співорганізаторка змагань, очільниця Львівської обласної федерації художньої гімнастики Ірина Іванів.

Читайте також: Важкоатлет із Львівщини встановив новий рекорд України

Прийом конкурсних робіт завершився 22 червня. Уже завтра вранці судді визначаться з переможцями у кожній категорії, а 27 та 28 червня відбудуться трансляції турніру. Переглянути трансляцію можна буде за посиланням.

Додамо, що на учасників турніру чекає майстер-клас з хореографії від артиста Львівського національного театру опер та балету імені Соломії Крушельницької Максима Козака.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!