На Львівщині викрили лабораторію з виробництва амфетаміну

2641 0
Товар збували на місці, а також відправляли у Київ.
фото ірини діденко

фото ірини діденко

На Львівщині та у Києві затримали п’ятьох учасників наркоторгівлі, які виробляли і продавали психотропні речовини, зокрема амфетамін. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомила головна прокурорка Львівщини Ірина Діденко.

До угрупування входили п’ятеро чоловіків зі Львова, Бродів та Києва віком від 26 до 47 років. Киянин відсилав поштою до Львова прекурсор (фенілнітропропен), а вже тут з нього виготовляли амфетамін в лабораторії, яку у жовтні 2019 року обладнали у квартирі.

«Зафіксовані об’єми збуту від 1 г до понад 100 г в одні руки на постійній основі. Для розуміння: одна доза речовини становить від 0,25 до 0,5 г, ціна кожної дози близько 250 грн. Грошові кошти отримували готівкою та безготівково (переказами на банківську картку)», — йдеться в повідомленні прокурорки.

Товар збували на місці, а також відправляли у Київ. Наразі щодо цієї справи тривають слідчі дії. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!