На Львівщині викрили масштабне наркоугрупування, яким керував депутат однієї з ОТГ

15051 0
Щодня розповсюджували по 200 «закладок».
Фото: прокуратура Львівської області

Фото: прокуратура Львівської області

Прокуратура викрила злочинну організацію, яка розповсюджувала наркотики по Україні та за кордоном, центр організації якої був саме у Львівській області. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила головна прокурорка Львівщини Ірина Діденко.

Регіональні «філії» збуту наркотиків були на Київщині, Миколаївщині, Харківщині, Львівщині та Дніпропетровщині. На Львівщині зокрема виявили три  лабораторії, де виготовляли психотропні речовини, такі як амфетамін, метадон, UR-144 та PVP, МДМА та кокаїн.

За інформацією прокуратури, створив злочинне угрупування депутат однієї із територіальних громад Львівської області, до якого залучив більше 20 осіб, зокрема, колишнього поліцейського, який працював у галузі боротьби із незаконним обігом наркотиків.

Торгували наркотиками через інтернет-магазин. Оплату приймали через платіжні сервіси EazyPay, Btcu.biz, BitObmen. Щодня розповсюджували по 200 «закладок».

Наразі прокуратура провела понад 90 обшуків, під час яких вилучили 46 кг наркотичних засобів та психотропних речовин, 170 літрів прекурсорів на майже 25 млн грн, боєприпаси, дороговартісні автівки та готівку. Під час обшуків затримали двох керівників та 17 учасників угрупування. Усім вручили підозри.

Фото прокуратури Львівської області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!