На Львівщині вже 31 хворий на Covid-19

2844 0
Протягом дня із підозрою на коронавірусну інфекцію звернулись 14 людей.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Кількість хворих на Covid-19 на Львівщині зросла до 31. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Додамо, за даними ЦГЗ, станом на ранок на Львівщині коронавірусна інфекція була лабораторно підтверджена у 29 пацієнтів. Протягом дня, повідомили пізніше у міськраді Львова, три випадки захворювання лабораторно підтвердили у хворих на пневмонію, яких у Львові зараз тестують.

Ввечері ж у ЛОДА сказали про 31 підтверджений випадок на Львівщині загалом.

У період з 8:00 до 18:00 в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулися до медиків ще 14 людей, кажуть в ЛОДА. Пацієнти з Пустомитівського району і Львова, повідомила головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко.

Читайте також: Другу доньку померлого від коронавірусу львів'янина госпіталізували в інфекційну лікарню

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні є 83 людей. На самоізоляції перебувають 268. За увесь час виписано 107 пацієнтів. Стан більшості хворих – середньої важкості або близький до задовільного. У 8-ми пацієнтів стан важкий, двоє пацієнтів перебувають на апараті ШВЛ.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 457 людей. За увесь час в сумі у 353 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус. Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 72 особи. У 31 пацієнта позитивний результат тесту на коронавірус. Ще одна людина з підтвердженим діагнозом померла у реанімаційному відділенні ЦЛЗ. Четверо пацієнтів перебувають на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії. Троє пацієнтів одужали.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!