На Львівщині запрацював ще один підрозділ митного оформлення

1628 0
28 березня розпочав роботу відділ митного оформлення №3 Львівської митниці ДФС, створений в результаті оптимізації структури Львівської митниці ДФС. Він розташований поряд з митним постом «Краковець» на українсько-польському кордоні, що своєю чергою дозволяє суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності значно економити на логістичних витратах, – повідомили у прес-службі Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області.
Фото: прес-служба ГУ ДФС у Львівській області

Фото: прес-служба ГУ ДФС у Львівській області

Підрозділ здійснює митне оформлення вантажів у всіх митних  режимах. Для зручності підприємців тут працюють всі контрольні служби, які необхідні для завершення митного контролю. Підрозділ облаштований всім необхідним, зокрема: сучасними системами зв’язку, камерами відеоспостереження та зчитування номерних знаків транспортних засобів, вагою, складом тимчасового зберігання відкритого типу, тощо.

Як відомо, наказом ДФС від 24.02.16, з метою оптимізації структури Львівської митниці ДФС ліквідовано митні пости «Городок» та «Скнилів». Натомість їх повноваження в повному обсязі покладено на новостворені підрозділи відділів митного оформлення № 1, № 2 та № 3 Львівської митниці ДФС.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!