На Львівщині запрацював сьомий Дія.Центр

696 0
Головні події на Львівщині за минулу добу.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На Львівщині запрацював сьомий Дія.Центр. Його відкрили у Козівській територіальній громаді Стрийського району. Місцеві жителі отримуватимуть тут понад двісті адмінпослуг. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Інші головні події минулої доби на Львівщині:

Повітряна тривога. Доба в області минула без тривог.

Медицина. У селі Заболотці Золочівського району встановили вікна у хоспісі та двері у сільській лікарні. Це зробили в межах «Медико-психосоціальної послуги Львівщини», яка передбачає послугу підтриманого проживання для людей старшого віку та людей з інвалідністю. 

Підтримка ВПО. У двох громадах Стрийського району відкрили відремонтовані приміщення для проживання близько сотні ВПО. Це вдалося зробити завдяки співпраці Австрійського Червоного Хреста, Стрийської та Гніздичівської громад, а також за участі Львівської ОВА.

Міжнародна допомога. Сокільницька територіальна громада Львівського району отримала від пожежної частини німецького міста Боркен повністю укомплектований пожежний автомобіль Mercedes-Benz. Він служитиме потребам громади.

Бориславська громада отримала п’ять багатофункціональних інфузійних помп для ліків, які потребують точного дозування, щоб вводити препарати з постійною або регульованою швидкістю. Пристрої надала благодійна організація AIDUA та Fundacja Rozwoju Regionów.

Форум письменників. Понад двісті авторів об'єдналися на Львівщині на Всеукраїнському форумі письменників.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!