На Львівщині затримали на хабарі завкафедри одного із вишів

4471 0
Підозрюваному загрожує від 5 до 10 років ув’язнення та конфіскація майна.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

У Львівській області правоохоронці впіймали на хабарі завідувача кафедри одного з вишів. Про це повідомляє ГУ Національної поліції України.

Під час затримання у підозрюваного вилучили 2 тисячі гривень та 400 доларів неправомірної вигоди. Також повідомляться, що науковець отримав хабарів на загальну суму 100 тисяч гривень.

Працівники управління захисту економіки у Львівській області та слідчі управління поліції, за процесуального керівництва прокуратури Львівщини інкримінують завідувачеві кафедри систематичне хабарництво за сприяння у складанні студентами іспитів, захисті дипломних, курсових та інших робіт.

Читайте також: Львівського викладача затримали за систематичне хабарництво

За інформацією Zaxid.net, підозрюваним виявися співробітник Львівського національного аграрного університету в Дублянах.

Згідно з частиною 2.3 статті 368 Кримінального кодексу України, зловмиснику загрожує позбавлення волі, терміном від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати посади чи займатися певною діяльністю протягом трьох років, із конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!